mickemovie

Direktlänk till inlägg 9 december 2008

V.

Av Mikael Larsson - 9 december 2008 22:05

V är en TV-serie från 80-talet som visades på SVT. V:et står för Visitors (besökarna), men även för Victory (seger). Den handlar om ödlor, utklädda till människor, som kommer till Jorden i stora rymdskepp. De utger sig för att vara vänligt sinnade, men ska egentligen ta över Jordens resurser, och använda människorna som föda! De flesta kommer säkert ihåg scenen där Diana käkar upp en råtta! Serien låter kanske fånig, men den skrämde skiten ur många när den visades på SVT på 80-talet. Med Marc Singer som Mike Donovan, Michael Ironside som Ham Tyler och Jane Badler som Diana. Robert Englund spelade den snälla ödlan Willie, han blev senare mer känd som Freddy Krueger i Terror På Elm Street-filmerna. Ledmotivet till The Final Battle är ju så bra! En riktig kultserie!


Det finns tre serier:


V - Miniserien, som är två avsnitt.


V - The Final Battle, som är tre avsnitt.


V - The Complete Series, som är 19 avsnitt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Larsson - Fredag 14 sept 21:00


Idag fick jag Shadow Of The Tomb Raider: Jag hade förhandsbokat det från Webhallen och fick det på releasedagen (14 september).   Trailer: ...

Av Mikael Larsson - Fredag 14 sept 20:30

Idag fick jag Spider-Man - The Art Of The Game: Inbunden, 192 sidor, engelsk text.   Baksidan: The worlds of Peter Parker and Spider-Man collide in the action-packed Marvel's Spider-Man videogame exclusively on the PS4. Marvel's Spider-...

Av Mikael Larsson - Fredag 14 sept 20:00


Idag har The Predator biopremiär i Sverige.   Genetiskt uppgraderade med DNA från andra arter är universums farligaste jägare den här gången starkare, smartare och dödligare än någonsin. När en ung pojke av misstag råkar trigga deras återkomst...

Av Mikael Larsson - Tisdag 11 sept 20:00

Jag gjorde en beställning från Discshop. Idag fick jag paketet. Jag beställde 6 st DVD-filmer. Det här beställde jag:   You Were Never Really Here: Thriller från 2017.   Kickboxer Retaliation: Action från 2018.   Den här filmen ...

Av Mikael Larsson - Tisdag 11 sept 19:00

Idag fick jag The Changeling: Skräck från 1980.   Baksidan: Det är Second Sight som har släppt den här BD-utgåvan. Läs mer om utgåvan här.   Den här filmen har jag sen tidigare, på DVD. ...

Presentation


Välkommen till Micke Movie´s filmblogg.

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ mickemovie med Blogkeen
Följ mickemovie med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se