mickemovie

Direktlänk till inlägg 9 december 2008

V.

Av Mikael Larsson - 9 december 2008 22:05

V är en TV-serie från 80-talet som visades på SVT. V:et står för Visitors (besökarna), men även för Victory (seger). Den handlar om ödlor, utklädda till människor, som kommer till Jorden i stora rymdskepp. De utger sig för att vara vänligt sinnade, men ska egentligen ta över Jordens resurser, och använda människorna som föda! De flesta kommer säkert ihåg scenen där Diana käkar upp en råtta! Serien låter kanske fånig, men den skrämde skiten ur många när den visades på SVT på 80-talet. Med Marc Singer som Mike Donovan, Michael Ironside som Ham Tyler och Jane Badler som Diana. Robert Englund spelade den snälla ödlan Willie, han blev senare mer känd som Freddy Krueger i Terror På Elm Street-filmerna. Ledmotivet till The Final Battle är ju så bra! En riktig kultserie!


Det finns tre serier:


V - Miniserien, som är två avsnitt.


V - The Final Battle, som är tre avsnitt.


V - The Complete Series, som är 19 avsnitt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Larsson - Fredag 14 dec 19:00


Idag har Aquaman biopremiär i Sverige.   Halvmänniskan och halvatlanten Arthur Curry gör sitt livs resa – en resa som inte bara tvingar honom att möta sitt sanna jag, utan också upptäcka om han är värdig det han föddes till: en kung. Frå...

Av Mikael Larsson - Onsdag 12 dec 19:30


Idag fick jag Westworld säsong 2: 3 st DVD-skivor, speltid: 10 tim 10 min. ...

Av Mikael Larsson - Onsdag 12 dec 19:00


Idag fick jag Unbroken - Path To Redemption: Drama från 2018.   Det här är uppföljaren till Unbroken (2014). ...

Av Mikael Larsson - Tisdag 11 dec 19:30

Idag fick jag en Jason Voorhees-figur:   Baksidan:   Öppnad: Den är tillverkad av Neca.   I den femte filmen lyser Jason med sin frånvaro. Mördaren i filmen är ambulanssjukvårdaren Roy, som får frispel efter att hans son har bl...

Av Mikael Larsson - Tisdag 11 dec 19:00

Jag gjorde en beställning från Discshop. Idag fick jag paketet. Jag beställde 2 st DVD-filmer. Det här beställde jag:   Anderssonskans Kalle: Komedi från 1972.   Anderssonskans Kalle I Busform: Komedi från 1973. ...

Presentation


Välkommen till Micke Movie´s filmblogg.

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ mickemovie med Blogkeen
Följ mickemovie med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se