mickemovie

Direktlänk till inlägg 9 december 2008

V.

Av Mikael Larsson - 9 december 2008 22:05

V är en TV-serie från 80-talet som visades på SVT. V:et står för Visitors (besökarna), men även för Victory (seger). Den handlar om ödlor, utklädda till människor, som kommer till Jorden i stora rymdskepp. De utger sig för att vara vänligt sinnade, men ska egentligen ta över Jordens resurser, och använda människorna som föda! De flesta kommer säkert ihåg scenen där Diana käkar upp en råtta! Serien låter kanske fånig, men den skrämde skiten ur många när den visades på SVT på 80-talet. Med Marc Singer som Mike Donovan, Michael Ironside som Ham Tyler och Jane Badler som Diana. Robert Englund spelade den snälla ödlan Willie, han blev senare mer känd som Freddy Krueger i Terror På Elm Street-filmerna. Ledmotivet till The Final Battle är ju så bra! En riktig kultserie!


Det finns tre serier:


V - Miniserien, som är två avsnitt.


V - The Final Battle, som är tre avsnitt.


V - The Complete Series, som är 19 avsnitt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Larsson - Torsdag 14 juni 21:30

Idag fick jag Solo - A Star Wars Story - The Official Guide: Inbunden, 128 sidor, engelsk text.   Baksidan: This essential visual guide to Solo: A Star Wars Story explores the world of young Han Solo in unparalleled detail. An authorita...

Av Mikael Larsson - Torsdag 14 juni 21:00

Idag fick jag The Art Of Solo - A Star Wars Story: Inbunden, 256 sidor, engelsk text.   Baksidan: The Art of Solo: A Star Wars Story reveals, for the first time, the design evolution of each new fantastical set, otherworldly machine, an...

Av Mikael Larsson - Torsdag 14 juni 20:00

Idag släpper Njutafilms Revenge på DVD: Action/Thriller från 2017.   Och Blu-ray: Richard tar med sin älskarinna Jen på lyxig jaktweekend med grabbarna. Efter en lång festnatt har hans ena kompis svårt att hålla fingrarna borta från Jen...

Av Mikael Larsson - Onsdag 13 juni 19:00


Idag fick jag Maze Runner - The Death Cure: Action/Sci-Fi från 2018.   Jag har skrivit om filmen här. ...

Av Mikael Larsson - Tisdag 12 juni 19:00


Idag släpper Njutafilms The Jurassic Games på DVD: Sci-Fi från 2018.   I en snar framtid blir tio dödsdömda brottslingar utvalda till att tävla i The Jurassic Games, den ultimata VR-gameshowen där deltagarna kämpar mot varandra och dinosaure...

Presentation


Välkommen till Micke Movie´s filmblogg.

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ mickemovie med Blogkeen
Följ mickemovie med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se