mickemovie

Direktlänk till inlägg 26 februari 2009

Två uppföljare.

Av Mikael Larsson - 26 februari 2009 22:09

Idag fick jag två uppföljare.


Road Kill 2:

Det här är uppföljaren till Road Kill från 2001. Där spelas huvudrollerna av Steve Zahn, Paul Walker och Leelee Sobieski. De är ute på en road trip och bestämmer sig för att skämta med en lastbilschaufför, som kallar sig för Rusty Nail. Men han tar det personligt och börjar jaga och terrorisera ungdomarna för att ta ut sin hämnd. Originaltiteln är Joy Ride.


Vacancy 2 - The First Cut:

Det här är uppföljaren till Vacancy från 2007. Där spelas huvudrollerna av Kate Beckinsale och Luke Wilson. Ett par tar in på ett motell ute på vischan. De börjar titta på TV, men upptäcker att videofilmerna är snuff-filmer (filmer där folk dödas på riktigt). Filmerna är dessutom inspelade på hotellrummen. De måste nu fly innan de får huvudrollerna i nästa snuff-film. Uppföljaren är en prequel, som utspelar sig före den första filmen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Larsson - Torsdag 14 juni 21:30

Idag fick jag Solo - A Star Wars Story - The Official Guide: Inbunden, 128 sidor, engelsk text.   Baksidan: This essential visual guide to Solo: A Star Wars Story explores the world of young Han Solo in unparalleled detail. An authorita...

Av Mikael Larsson - Torsdag 14 juni 21:00

Idag fick jag The Art Of Solo - A Star Wars Story: Inbunden, 256 sidor, engelsk text.   Baksidan: The Art of Solo: A Star Wars Story reveals, for the first time, the design evolution of each new fantastical set, otherworldly machine, an...

Av Mikael Larsson - Torsdag 14 juni 20:00

Idag släpper Njutafilms Revenge på DVD: Action/Thriller från 2017.   Och Blu-ray: Richard tar med sin älskarinna Jen på lyxig jaktweekend med grabbarna. Efter en lång festnatt har hans ena kompis svårt att hålla fingrarna borta från Jen...

Av Mikael Larsson - Onsdag 13 juni 19:00


Idag fick jag Maze Runner - The Death Cure: Action/Sci-Fi från 2018.   Jag har skrivit om filmen här. ...

Av Mikael Larsson - Tisdag 12 juni 19:00


Idag släpper Njutafilms The Jurassic Games på DVD: Sci-Fi från 2018.   I en snar framtid blir tio dödsdömda brottslingar utvalda till att tävla i The Jurassic Games, den ultimata VR-gameshowen där deltagarna kämpar mot varandra och dinosaure...

Presentation


Välkommen till Micke Movie´s filmblogg.

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ mickemovie med Blogkeen
Följ mickemovie med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se