mickemovie

Direktlänk till inlägg 26 februari 2009

Två uppföljare.

Av Mikael Larsson - 26 februari 2009 22:09

Idag fick jag två uppföljare.


Road Kill 2:

Det här är uppföljaren till Road Kill från 2001. Där spelas huvudrollerna av Steve Zahn, Paul Walker och Leelee Sobieski. De är ute på en road trip och bestämmer sig för att skämta med en lastbilschaufför, som kallar sig för Rusty Nail. Men han tar det personligt och börjar jaga och terrorisera ungdomarna för att ta ut sin hämnd. Originaltiteln är Joy Ride.


Vacancy 2 - The First Cut:

Det här är uppföljaren till Vacancy från 2007. Där spelas huvudrollerna av Kate Beckinsale och Luke Wilson. Ett par tar in på ett motell ute på vischan. De börjar titta på TV, men upptäcker att videofilmerna är snuff-filmer (filmer där folk dödas på riktigt). Filmerna är dessutom inspelade på hotellrummen. De måste nu fly innan de får huvudrollerna i nästa snuff-film. Uppföljaren är en prequel, som utspelar sig före den första filmen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Larsson - Fredag 14 sept 21:00


Idag fick jag Shadow Of The Tomb Raider: Jag hade förhandsbokat det från Webhallen och fick det på releasedagen (14 september).   Trailer: ...

Av Mikael Larsson - Fredag 14 sept 20:30

Idag fick jag Spider-Man - The Art Of The Game: Inbunden, 192 sidor, engelsk text.   Baksidan: The worlds of Peter Parker and Spider-Man collide in the action-packed Marvel's Spider-Man videogame exclusively on the PS4. Marvel's Spider-...

Av Mikael Larsson - Fredag 14 sept 20:00


Idag har The Predator biopremiär i Sverige.   Genetiskt uppgraderade med DNA från andra arter är universums farligaste jägare den här gången starkare, smartare och dödligare än någonsin. När en ung pojke av misstag råkar trigga deras återkomst...

Av Mikael Larsson - Tisdag 11 sept 20:00

Jag gjorde en beställning från Discshop. Idag fick jag paketet. Jag beställde 6 st DVD-filmer. Det här beställde jag:   You Were Never Really Here: Thriller från 2017.   Kickboxer Retaliation: Action från 2018.   Den här filmen ...

Av Mikael Larsson - Tisdag 11 sept 19:00

Idag fick jag The Changeling: Skräck från 1980.   Baksidan: Det är Second Sight som har släppt den här BD-utgåvan. Läs mer om utgåvan här.   Den här filmen har jag sen tidigare, på DVD. ...

Presentation


Välkommen till Micke Movie´s filmblogg.

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ mickemovie med Blogkeen
Följ mickemovie med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se