mickemovie

Direktlänk till inlägg 19 november 2009

New Super Mario Bros Wii.

Av Mikael Larsson - 19 november 2009 22:24

Idag fick jag New Super Mario Bros Wii:

Hade förhandsbokat det från Webhallen, och idag damp det ner i brevlådan, en dag före release, men jag klagar inte... Jag älskar plattformsspel och det här har fått höga betyg. Här finns fyra olika spelrecensioner:


Fragzone

Gamereactor

Loading

Pulse


Visste ni att Mario är mer känd än Musse Pigg? Läste det i en undersökning som gjorts.


Men de som har gjort Super Mario-spelen måste ju gå på tunga droger... En tjock italiensk rörmokare äter svampar för att bli stor, hoppar på fiender och åker på moln. Sen efter typ 32 banor så räddar man prinsessan, och vad får man? Typ en gräddtårta!


Trailer:

Video Games

 
ANNONS
 
Bellz

Bellz

20 november 2009 17:29

Sv: Tack så jätte mycket! Slår vad om att alla under 15 blir jätte glada nu :D
Ha en superbra Fredag, Bellz :)

http://mytwilight.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Larsson - Fredag 14 sept 21:00


Idag fick jag Shadow Of The Tomb Raider: Jag hade förhandsbokat det från Webhallen och fick det på releasedagen (14 september).   Trailer: ...

Av Mikael Larsson - Fredag 14 sept 20:30

Idag fick jag Spider-Man - The Art Of The Game: Inbunden, 192 sidor, engelsk text.   Baksidan: The worlds of Peter Parker and Spider-Man collide in the action-packed Marvel's Spider-Man videogame exclusively on the PS4. Marvel's Spider-...

Av Mikael Larsson - Fredag 14 sept 20:00


Idag har The Predator biopremiär i Sverige.   Genetiskt uppgraderade med DNA från andra arter är universums farligaste jägare den här gången starkare, smartare och dödligare än någonsin. När en ung pojke av misstag råkar trigga deras återkomst...

Av Mikael Larsson - Tisdag 11 sept 20:00

Jag gjorde en beställning från Discshop. Idag fick jag paketet. Jag beställde 6 st DVD-filmer. Det här beställde jag:   You Were Never Really Here: Thriller från 2017.   Kickboxer Retaliation: Action från 2018.   Den här filmen ...

Av Mikael Larsson - Tisdag 11 sept 19:00

Idag fick jag The Changeling: Skräck från 1980.   Baksidan: Det är Second Sight som har släppt den här BD-utgåvan. Läs mer om utgåvan här.   Den här filmen har jag sen tidigare, på DVD. ...

Presentation


Välkommen till Micke Movie´s filmblogg.

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ mickemovie med Blogkeen
Följ mickemovie med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se