mickemovie

Direktlänk till inlägg 19 november 2009

New Super Mario Bros Wii.

Av Mikael Larsson - 19 november 2009 22:24

Idag fick jag New Super Mario Bros Wii:

Hade förhandsbokat det från Webhallen, och idag damp det ner i brevlådan, en dag före release, men jag klagar inte... Jag älskar plattformsspel och det här har fått höga betyg. Här finns fyra olika spelrecensioner:


Fragzone

Gamereactor

Loading

Pulse


Visste ni att Mario är mer känd än Musse Pigg? Läste det i en undersökning som gjorts.


Men de som har gjort Super Mario-spelen måste ju gå på tunga droger... En tjock italiensk rörmokare äter svampar för att bli stor, hoppar på fiender och åker på moln. Sen efter typ 32 banor så räddar man prinsessan, och vad får man? Typ en gräddtårta!


Trailer:

Video Games

 
ANNONS
 
Bellz

Bellz

20 november 2009 17:29

Sv: Tack så jätte mycket! Slår vad om att alla under 15 blir jätte glada nu :D
Ha en superbra Fredag, Bellz :)

http://mytwilight.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Larsson - Onsdag 28 nov 19:00

Idag fick jag Zombie Flesh Eaters: Skräck från 1979.   Baksidan: Den här BD-utgåvan från Blue Underground har filmen i en 4K Restoration!   Den släpptes med tre olika omslag, jag köpte splinter in the eye-utgåvan. ...

Av Mikael Larsson - Tisdag 27 nov 20:00

Idag fick jag From Star Wars To Indiana Jones: Häftad, 208 sidor, engelsk text.   Baksidan: Som jag har letat efter den här boken! Nu har jag den äntligen i min samling! ...

Av Mikael Larsson - Tisdag 27 nov 19:00


Idag fick jag Blödaren: Skräck från 1983.   Jag hittade ett inplastat exemplar på Tradera som jag klickade hem.   Filmen är regisserad av Hans Hatwig, som på 80-talet gav ut tidningen Okej. Jag har inte sett filmen tidigare, så det ska b...

Av Mikael Larsson - Fredag 23 nov 19:00


Idag har Suspiria biopremiär i Sverige.   Baletteleven Susie antas till världsberömda Markos Academy i Berlin där hon snabbt blir favoritelev hos huvudläraren, den gåtfulla Madame Blanc. En annan balettelev försvann efter att ha anförtrott psy...

Av Mikael Larsson - Fredag 23 nov 18:00


Idag har Creed II biopremiär i Sverige.   I uppföljaren till Rocky-spinoffen får tungviktsboxarmästaren Adonis Creed en chans att hämnas sin far Apollo som dog under en match mot Ivan Drago. Under Rocky Balboas handledning ska han möta Ivans s...

Presentation


Välkommen till Micke Movie´s filmblogg.

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ mickemovie med Blogkeen
Följ mickemovie med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se