mickemovie

Direktlänk till inlägg 25 november 2010

Video Nasties - The Definitive Guide.

Av Mikael Larsson - 25 november 2010 22:30

Idag fick jag Video Nasties - The Definitive Guide:

3 st DVD-skivor, speltid: 13 tim 25 min.


Det här är en Limited Edition, jag har nr 2658 av 5000. De 5000 första exemplaren innehåller vykort med motiv från boken The Art Of The Nasty och filmerna Cannibal Holocaust, The Driller Killer, I Spit On Your Grave, Nightmares In A Damaged Brain och Zombie Flesh Eaters.


Video Nasties är filmer som ansågs för våldsamma i England, och de hamnade på video nasties-listan. Sammanlagt 72 filmer hamnade på listan. Man kan säga att de blev svartlistade. Poliser gjorde razzior och filmerna beslagtogs från videobutikerna.


Skiva 1 innehåller dokumentären Video Nasties - Moral Panic, Censorship & Videotape av Jake West.


Skiva 2 innehåller trailers till 39 video nasties som fälldes som för våldsamma.


Skiva 3 innehåller trailers till 33 video nasties som senare blev frisläppta.


Nu finns många av dessa video nasties på DVD, oklippta och med remastrad bild och ljud, plus massor av extramaterial.


Trailer:

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Larsson - Torsdag 14 juni 21:30

Idag fick jag Solo - A Star Wars Story - The Official Guide: Inbunden, 128 sidor, engelsk text.   Baksidan: This essential visual guide to Solo: A Star Wars Story explores the world of young Han Solo in unparalleled detail. An authorita...

Av Mikael Larsson - Torsdag 14 juni 21:00

Idag fick jag The Art Of Solo - A Star Wars Story: Inbunden, 256 sidor, engelsk text.   Baksidan: The Art of Solo: A Star Wars Story reveals, for the first time, the design evolution of each new fantastical set, otherworldly machine, an...

Av Mikael Larsson - Torsdag 14 juni 20:00

Idag släpper Njutafilms Revenge på DVD: Action/Thriller från 2017.   Och Blu-ray: Richard tar med sin älskarinna Jen på lyxig jaktweekend med grabbarna. Efter en lång festnatt har hans ena kompis svårt att hålla fingrarna borta från Jen...

Av Mikael Larsson - Onsdag 13 juni 19:00


Idag fick jag Maze Runner - The Death Cure: Action/Sci-Fi från 2018.   Jag har skrivit om filmen här. ...

Av Mikael Larsson - Tisdag 12 juni 19:00


Idag släpper Njutafilms The Jurassic Games på DVD: Sci-Fi från 2018.   I en snar framtid blir tio dödsdömda brottslingar utvalda till att tävla i The Jurassic Games, den ultimata VR-gameshowen där deltagarna kämpar mot varandra och dinosaure...

Presentation


Välkommen till Micke Movie´s filmblogg.

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ mickemovie med Blogkeen
Följ mickemovie med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se