mickemovie

Direktlänk till inlägg 22 april 2012

Filmer med snygga tjejer.

Av Mikael Larsson - 22 april 2012 19:30

Jag har sett många filmer bara för att någon snygg tjej är med i den. Missförstå mig rätt nu. Det är ju inte så att jag sitter med haklapp och dreglar framför filmen, men lite ögongodis är ju aldrig fel.


Jessica Alba, Gemma Arterton, Drew Barrymore, Kate Beckinsale, Kristen Bell, Camilla Belle, Jessica Biel, Emily Browning, Sandra Bullock, Amanda Bynes, Neve Campbell, Emmanuelle Chriqui, Jennifer Connelly, Elisha Cuthbert, Cameron Diaz, Hilary Duff, Kirsten Dunst, Eliza Dushku, Shannon Elizabeth, Anna Faris, Megan Fox, Sarah Michelle Gellar, Melissa George, Danielle Harris, Amber Heard, Katherine Heigl, Jennifer Love Hewitt, Kate Hudson, Scarlett Johansson, Milla Jovovich, Keira Knightley, Mila Kunis, Ali Landry, Ali Larter, Lindsay Lohan, Jennifer Lopez, Rachel McAdams, Eva Mendes, Ellen Page, Hayden Panettiere, Natalie Portman, Denise Richards, Emma Roberts, Amanda Seyfried, Jessica Simpson, Amy Smart, Julia Stiles, Charlize Theron, Michelle Trachtenberg, Holly Valance, Laura Vandervoort, Olivia Wilde, Odette Yustman, Catherine Zeta-Jones.


Om någon av dessa är med i en film, så är det skäl nog för att jag ska se den. Nu har jag säkert glömt många, men det här några av de jag gärna vilar ögonen på. Ni känner säkert igen de flesta, annars är det bara att googla de. Det här är såna man känner till, men ibland ser man en film som innehåller en snygg tjej som man inte känner igen, då får man kolla upp henne på nätet. Ett exempel är Cerina Vincent som är med i Cabin Fever.


Jag hade en crush på Sharon Stone när jag var yngre, i början på 90-talet när hon var med i filmer som Total Recall (1990), Basic Instinct (1992) och Sliver (1993). Hon är nu 54 år och jag skulle inte tacka nej till henne, hon ser ännu bra ut. Skulle vara häftigt med en erfaren kvinna.


Rooney Mara har jag drömt om, hon var så jäkla fin på årets Oscarsgala. Är väldigt sugen på att se The Girl With The Dragon Tattoo. Den släpps på DVD nästa vecka, och den finns på min inköpslista.

 
 
Lina

Lina

23 april 2012 09:42

I mina ögon så är Jessica Alba en utav världens vackraste kvinnor, tillsammans med Charlize Theron, Katee Sackhoff, Michelle Rodriguez, Summer Glau och alla de jag nu glömmer.

När det kommer till män så har jag svårt för att se dom som vackra (eller stiliga kanske man säger när det rör sig om män) och heta, men Jensen Ackles är en av de få som jag verkligen tycker är gudomligt snygg, stilig och helt enkelt underbar. Joseph Gordon-Levitt och Paul Walker är med två män som jag är svag för.

http://afreaklikeme.blogg.se

Mikael Larsson

23 april 2012 09:52

Jessica Alba fick ju sitt genombrott i Dark Angel.

Charlize Theron är inte bara snygg, hon är dessutom en bra skådespelare, hon vann ju en Oscar för sin roll i Monster.

Katee Sackhoff är okänd för mig. Kollade upp henne på IMDb, och jag har sett några av filmerna hon medverkat i.

Michelle Rodriguez har fin kropp, lite synd bara att hon alltid spelar samma typ av roll.

Summer Glau hade jag glömt på listan. En av anledningarna till varför jag ser på Terminator - The Sarah Connor Chronicles.

Sen vet jag att du gillar Jason Statham.

 
Linnea

Linnea

27 april 2012 15:20

Kul att se Hilary Duff i en sån här lista :) jag har alltid tyckt att hon är jättevacker, men det är sällan man hör någon annan som tycker det :)

http://www.watchandread.blogg.se

Mikael Larsson

27 april 2012 16:41

Hilary Duff är en jättefin tjej, söt som socker.

 
Ingen bild

Isak Jakobsson

4 maj 2012 18:26

Natalie Martinez, Emma Watson och Kristanna Loken såklart! Det är ju några andra namn värda att nämna!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Larsson - 2 augusti 2019 22:00


Idag har Fast & Furious - Hobbs & Shaw biopremiär i Sverige.   Ända sen den hårdkokta polisen Hobbs, en lojal agent för USA:s diplomatiska säkerhetstjänst, och den kaxige, laglöse Shaw, en före detta brittisk underrättelseagent, först stötte p...

Av Mikael Larsson - 24 juli 2019 18:00


Idag har Crawl biopremiär i Sverige.   När en massiv orkan drabbar Florida ignorerar Haley evakueringsråden för att leta efter sin pappa som är försvunnen. Hon hittar honom allvarligt skadad i källaren av deras familjehem, och fastnar där tack...

Av Mikael Larsson - 22 juli 2019 22:00

Idag är det min födelsedag, fyller 46 år! Så nu är man närmare 50 än 40. Jag har fått pengar, sen har jag ätit pizza och tårta. ...

Av Mikael Larsson - 17 juli 2019 18:00


Idag har The Lion King biopremiär i Sverige.   Disneys klassiska succé kommer nu i en helt ny tappning och tar oss till Afrikas savanner där den framtida kungen föds. Simba dyrkar sin far, Kung Mufasa, och är stolt över sitt kungliga arv. Men ...

Av Mikael Larsson - 10 juli 2019 18:00


Idag har Midsommar biopremiär i Sverige.   Dani och Christian är ett ungt amerikanskt par vars förhållande håller på att krackelera. Men efter att Dani råkar ut för en familjetragedi håller sorgen dem samman och Dani följer med Christian och h...

Presentation


Välkommen till Micke Movie´s filmblogg.

Fråga mig

54 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards