mickemovie

Alla inlägg under april 2012

Av Mikael Larsson - 24 april 2012 18:00

Idag fick jag Pandora´s Tower:

Jag köpte Limited Edition, som förutom spelet innehåller en steelbook och en art book.


Spelet släpptes den 13 april och ni kan läsa mer om spelet här.


Trailer:

Av Mikael Larsson - 22 april 2012 19:30

Jag har sett många filmer bara för att någon snygg tjej är med i den. Missförstå mig rätt nu. Det är ju inte så att jag sitter med haklapp och dreglar framför filmen, men lite ögongodis är ju aldrig fel.


Jessica Alba, Gemma Arterton, Drew Barrymore, Kate Beckinsale, Kristen Bell, Camilla Belle, Jessica Biel, Emily Browning, Sandra Bullock, Amanda Bynes, Neve Campbell, Emmanuelle Chriqui, Jennifer Connelly, Elisha Cuthbert, Cameron Diaz, Hilary Duff, Kirsten Dunst, Eliza Dushku, Shannon Elizabeth, Anna Faris, Megan Fox, Sarah Michelle Gellar, Melissa George, Danielle Harris, Amber Heard, Katherine Heigl, Jennifer Love Hewitt, Kate Hudson, Scarlett Johansson, Milla Jovovich, Keira Knightley, Mila Kunis, Ali Landry, Ali Larter, Lindsay Lohan, Jennifer Lopez, Rachel McAdams, Eva Mendes, Ellen Page, Hayden Panettiere, Natalie Portman, Denise Richards, Emma Roberts, Amanda Seyfried, Jessica Simpson, Amy Smart, Julia Stiles, Charlize Theron, Michelle Trachtenberg, Holly Valance, Laura Vandervoort, Olivia Wilde, Odette Yustman, Catherine Zeta-Jones.


Om någon av dessa är med i en film, så är det skäl nog för att jag ska se den. Nu har jag säkert glömt många, men det här några av de jag gärna vilar ögonen på. Ni känner säkert igen de flesta, annars är det bara att googla de. Det här är såna man känner till, men ibland ser man en film som innehåller en snygg tjej som man inte känner igen, då får man kolla upp henne på nätet. Ett exempel är Cerina Vincent som är med i Cabin Fever.


Jag hade en crush på Sharon Stone när jag var yngre, i början på 90-talet när hon var med i filmer som Total Recall (1990), Basic Instinct (1992) och Sliver (1993). Hon är nu 54 år och jag skulle inte tacka nej till henne, hon ser ännu bra ut. Skulle vara häftigt med en erfaren kvinna.


Rooney Mara har jag drömt om, hon var så jäkla fin på årets Oscarsgala. Är väldigt sugen på att se The Girl With The Dragon Tattoo. Den släpps på DVD nästa vecka, och den finns på min inköpslista.

Av Mikael Larsson - 18 april 2012 15:00

Jaws släpps på Blu-Ray den 22 augusti.


Jag har skrivit om filmen här.


Det släpps fyra olika utgåvor, de går att boka här.


Special Collector´s Edition innehåller förutom filmen även 6 st artcards och boken Jaws - Memories From Martha´s Vineyard (296 sidor, engelsk text). Boken har jag redan i min samling.


Bild och ljud har restaurerats från originalnegativen, här kan man se hur de har gjort det:

Av Mikael Larsson - 15 april 2012 17:00

MTV visar nya avsnitt av Beavis and Butt-Head. Premiär söndag 15 april kl. 22.55


Beavis and Butt-Head är en tecknad serie som är skapad av Mike Judge, som också gör rösterna till båda. Serien visades på MTV under 90-talet, och blev snabbt kultförklarad.


Beavis och Butt-head är två tonårspojkar som lyssnar på hårdrock (helst AC/DC och Metallica), går motvilligt till skolan, hittar gärna på diverse hyss och vill hemskt gärna vara framgångsrika med kvinnor. De är inte särskilt smarta och misslyckas med det mesta de försöker sig på.


1996 gjordes den tecknade långfilmen Beavis and Butt-Head Do America. Deras TV blir stulen och de ger sig ut på en resa över USA för att hitta den.


Nu är det alltså dags för helt nya avsnitt.

Av Mikael Larsson - 13 april 2012 18:00

Dagens tema bland flera filmbloggare är: en film som jag ångrar att jag sett. Då kan ju inte jag vara sämre, så här kommer mitt bidrag.


Lasse Åbergs Sällskapsresefilmer har haft miljonpublik när de visats på biograferna, är allmänt omtyckta av det svenska folket och de två första filmerna anses vara svenska klassiker som ofta visas på TV runt jul och nyår. Hur Lasse Åberg då kunde göra den femte filmen, Hälsoresan från 1999, så monumentalt dålig, är för mig en gåta.


Jag KÖPTE filmen på VHS och såg filmen med syrran. Hälsoresan är en komedi, och när jag ser en komedi vill jag få skratta, eller i alla fall bli på gott humör. Hälsoresan måste vara den minst roliga komedi som jag har sett. Den är inte rolig. Alls.


Filmen handlar om Stig-Helmer och Ole som tar in på ett hälsohem för att prova olika behandlingar som ska främja hälsan. Lasse Åberg har en fejkmage, för att visa att han har blivit fet på gamla dar, när han har suttit framför TV:n och ätit ostbågar.


Jag har sett Hälsoresan en gång. Jag kommer aldrig att se om den. Så klart har det gjorts en sjätte film, The Stig-Helmer Story. Jag har inte sett den, men den kan omöjligt vara sämre än den här.

Av Mikael Larsson - 12 april 2012 22:30

New Girl visas på TV4, den första säsongen består av 24 avsnitt och har premiär på fredag 13 april kl. 21.30


New Girl är en komediserie från 2011 med Zooey Deschanel i huvudrollen. Serien handlar om Jess som efter att hon upptäckt att hennes pojkvän är otrogen flyttar in hos tre killar.


Trailer:

Av Mikael Larsson - 11 april 2012 19:00

Idag har Battleship biopremiär i Sverige.


Med bl.a Liam Neeson, Alexander Skarsgård och Rihanna.


Trailer:

Av Mikael Larsson - 11 april 2012 18:00

Idag fick jag The Last Story:

Spelet släpptes den 24 februari, och jag hade inte planerat att köpa det, men efter att ha läst mycket positivt om spelet på nätet, blev det ett köp. Jag köpte Limited Edition, som förutom spelet innehåller en steelbook, en art book och ett soundtrack.


Det här är mitt första J-RPG, och spelet ingår i en trilogi J-RPG-spel: Xenoblade Chronicles, The Last Story och Pandora´s Tower, som släpps den 13 april.


Ni kan läsa mer om spelet här.


Trailer:

Presentation


Välkommen till Micke Movie´s filmblogg.

Fråga mig

54 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards