mickemovie

Alla inlägg under september 2012

Av Mikael Larsson - 10 september 2012 22:30

Idag släpptes Harry Potter Wizard´s Collection:

Den innehåller följande:

Boxen innehåller 31 skivor och väger 8,6 kilo!


Man får alla åtta filmer på både DVD och Blu-Ray, plus massor av extramaterial. Boxen är limiterad till 63 000 exemplar. Men den kostar så klart en slant... Discshop tar 2595 kr för den. Jag gissar att många Harry Potter-fans har denna box högst upp på önskelistan denna jul.


Här får man se boxen:

Av Mikael Larsson - 10 september 2012 22:00

Idag fick jag The Texas Chainsaw Massacre:

Skräck från 1974, regi: Tobe Hooper.


Sen tidigare har jag en VHS-utgåva, och fyra DVD-utgåvor, varav två plåtutgåvor. Självklart var jag tvungen att skaffa den på Blu-Ray också, speciellt när Ginza säljer den för 69 kr.


Jag har skrivit om filmen här.

Av Mikael Larsson - 8 september 2012 15:00

Jag älskar skräpmat som hamburgare och pizza. Jag är en läckergom och skulle förmodligen äta ihjäl mig om jag vann mycket pengar.


Om jag skulle vinna mycket pengar, så skulle jag vilja resa till USA och göra en "matresa" under en månad. Från New York till Los Angeles, där man äter sig genom USA, från östkusten till västkusten. Då skulle jag äta på typ alla klassiska skräpmatsställen som finns: McDonald´s, Burger King, Pizza Hut, Dominos´s Pizza, Papa John´s Pizza, Taco Bell, KFC o.s.v Sen blogga om det på nätet: på vilket ställe man har ätit, vad man åt för mat, och vad man tyckte om maten. Jag skulle även äta andra onyttigheter, som munkar från Dunkin Donuts och Twinkies.


Jag skulle ta med mig min syster Maria och hennes pojkvän Fredrik, för de har tidigare rest i USA, så de kan ge tips och råd. När vi väl kommer fram till Los Angeles skulle vi besöka olika filmstudior, som Universal Studios, de har olika turer för besökande turister. Vi skulle besöka Grauman's Chinese Theatre (också känd som Mann's Chinese Theater från 1973-2001). Det är en världsberömd biograf som öppnade 1927 och har sedan dess blivit en av södra Kaliforniens mest besökta turistställen. Framför biografen har många kändisar lämnat fot- och handavtryck genom åren. Vem vet, kanske skulle man se några kändisar i USA?


Så filmintresserad som jag är, så borde man besöka Hollywood, i alla fall en gång i livet.

Av Mikael Larsson - 6 september 2012 22:00

Idag kl. 20.00 började C More (som tidigare hette Canal+) att visa den femte säsongen av True Blood. Om man råkade missa det första avsnittet, så visas det fler gånger på C More Series. Läs mer här.

Av Mikael Larsson - 6 september 2012 21:45

Idag fick jag Shame:

Drama från 2011 med Michael Fassbender och Carey Mulligan.


Fiffis filmtajm hade en utlottning, som jag var med i, och jag vann den här filmen! Tack så mycket!


Hon skickade med ett kort:


Framsidan:

Nu blev jag ju sugen på att se Sharktopus...

Av Mikael Larsson - 6 september 2012 21:30

Idag fick jag Boardwalk Empire säsong 2:

5 st DVD-skivor, speltid: 10 tim 46 min.

Av Mikael Larsson - 6 september 2012 21:15

Idag fick jag Fangoria 316:

Innehåller bl.a artikel om The Tall Man med Jessica Biel, en artikel om The Apparition, andra delen av intervjun med Carl Gottlieb som skrev manuset till Jaws, en intervju med Paco Plaza som har regisserat [REC] 3 - Genesis, en intervju med Milla Jovovich som spelar Alice i Resident Evil - Retribution, en intervju med producenten till spelet Resident Evil 6, en intervju med Richard Brooker som spelar Jason Voorhees i Friday The 13th Part III, en artikel om The Possession, en intervju med Crispin Glover, intervjun med Doug Bradley fortsätter.


Detta nummer har fokus på 3D-filmer, och inne i tidningen finns massor med 3D-bilder. Det följer med ett par 3D-glasögon:

Av Mikael Larsson - 6 september 2012 21:00

På måndag ringde jag till Canal Digital och beställde en HD-box. Idag fick jag den:

Den kostar 999 kr, och skulle skickas mot postförskott. Men när jag fick avin i brevlådan så fanns det inget belopp på den. Så jag behövde bara hämta ut den från macken. De debiterar säkert beloppet på mitt autogiro nästa gång, eller så skickar de en faktura.


Efter middagen så har jag kopplat bort den gamla Canal Digital-boxen och kopplat in den nya HD-boxen. Det följde med en HDMI-kabel och ett nytt programkort. Det tog kanske en halvtimme innan jag fick bild, och nu har jag bl.a C More-kanalerna. Sweet!


Man kan ansluta en extern hårddisk på max 1 TB via USB, då kan man spela in program. Så det blir nästa inköp.

Presentation


Välkommen till Micke Movie´s filmblogg.

Fråga mig

54 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards