mickemovie

Direktlänk till inlägg 29 juni 2017

Unmasked.

Av Mikael Larsson - Torsdag 29 juni 20:00

Idag fick jag Unmasked:

Inbunden, 322 sidor, engelsk text.


Baksidan:

Kane Hodder. To fans, this name is synonymous with horror, an icon on the level of Bela Legosi, Boris Karloff and Vincent Price. Kane has appeared as a stunt man and actor in more than two hundred television shows and movies in a career spanning over thirty years. His role as Jason Voorhees in four consecutive films of the Friday the 13th series came to define the character feared by millions of fans the world over. The man behind the hockey mask would seal his fate as horror royalty years later by starring as the monster Victor Crowley in the Hatchet series.

Unmasked documents the unlikely true story of a boy who was taunted and beaten relentlessly by bullies throughout his childhood. Kane only escaped his tormentors when he moved to a tiny island in the South Pacific where he lived for all of his teen years. After living shirtless in a jungle for a while, he headed back to America where he fell in love with doing stunts... only to have his love burn him, literally. For the first time ever, Kane tells the true story of the horrific burn injury that nearly killed him at the start of his career. The entire heart wrenching, inspirational story of his recovery, the emotional and physical damage it caused and his fight to break back into the industry that almost killed him... and triumphant rise to become a film legend are told in Kane's own powerful voice.

Take a peek inside the head of the man behind the mask. Be inspired by his triumphant comeback and laugh at his onset hijinks as you unmask the world's most prolific, cinematic killer.

 
ANNONS
 
Pappan

Pappan

Måndag 3 juli 12:20

Ser fram emot dokumentären om hans karriär.

http://pappaalskarfilm.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Larsson - Fredag 17 nov 19:30


Idag har The Punisher premiär på Netflix.   En före detta marinkårssoldat på jakt efter hämnd mot de brottslingar som mördat hans familj hamnar mitt i en militärkonspiration. Frank Castle drivs av hat och törstar efter hämnd. I den kriminella ...

Av Mikael Larsson - Fredag 17 nov 19:00


Idag har The Foreigner biopremiär i Sverige.   Den Londonbaserade affärsmannen Quan förlorar sin dotter i ett fruktansvärt terroristdåd och ger sig ut efter rättvisa. I sin kompromisslösa jakt på dotterns mördare, inleds en våldsam konflikt me...

Av Mikael Larsson - Torsdag 16 nov 21:00


Idag fick jag Star Wars - Battlefront II: Jag hade förhandsbokat det från Webhallen och fick det en dag före release (17 november).   Trailer: ...

Av Mikael Larsson - Torsdag 16 nov 20:30


Idag fick jag Sci-Fi Icons Timewarp: Häftad, 100 sidor, engelsk text.   Det här numret har en Star Wars-special, Part 1 handlar om the original trilogy. Tidningen innehåller även Indiana Jones. Jag är så glad att jag är uppväxt under Lucas/S...

Av Mikael Larsson - Torsdag 16 nov 20:00


Idag fick jag affischen till Beyond Terror: Affischen är en UK quad, med måtten 30 x 40 tum (76,2 cm x 101,6 cm).   Beyond Terror är en bok om Lucio Fulci, läs om den här.   Nu ska boken släppas på nytt, i en uppdaterad version, med 128 ...

Presentation


Välkommen till Micke Movie´s filmblogg.

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ mickemovie med Blogkeen
Följ mickemovie med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se